انتخابات كميسيون هاي مجلس هم برگزار شد و با وجود هشدارهايي كه داده بوديم توفيقي نصيب نمايندگان خوزستان براي ورود به آنها نشد. از آن بدتر اينكه دو جايگاه را كه در كميسيون هاي سابق داشتيم، از دست داديم، به اين ترتيب كه يوسفي كه قبلا نائب رئيس كميسيون بهداشت و درمان بود و خادمي كه در كميسيون انرژي بود، اين بار راي نياوردند، اما حسنوند همچنان رئيس كميسيون انرژي باقي ماند.
پرواضح است كه اعضاي كميسيون ها به خاطر لابي گري ها و رايزني هاي دوستانشان در مجلس راي مي آورند و مردم انتظار داشتند آقاي حسوند هم از نفوذ خود بين ديگر نمايندگان براي راي دادن به نمايندگان خوزستان بهره ببرد و با توجه به راي اولي كه دارد، مي توانست به نفع نمايندگان ما رايزني بكند و در اين مورد بايد پاسخگو باشد.
گرفتن امتياز حق نماينده است؟!
نماينده مردم بهبهان در خصوص حاشيه هايي كه به دنبال پس گرفتن سوال از رئيس جمهوري داشته توضيحاتي داده و گفته: وقتي بنده از توضيحات رئيس جمهور و ديگر مقامات مربوطه نسبت به پرداخت كليه سپردههاي زير ۲۰۰ ميليون تومان از طريق خط اعتباري قانع شدم، چه دليلي داشت به طرح سوال از رئيس جمهور ادامه بدهيم. همانطور كه طرح سوال حق من است، انصراف از آن هم حق من است.
حبيب ا… كشت زر مدعي شده: اظهارات نماينده قم خطاب به دولت بود و اصلاً متوجه او نبود. وي با اين حال لابيگري و گرفتن امتياز توسط نمايندگان را امري طبيعي دانسته و گفته كه اين رويه از ابتداي تشكيل مجلس تا الان وجود داشته است.كشت زر تأكيد مقام معظم رهبري بر حفظ وحدت در كشور را هم دليل ديگري براي انصراف از طرح سوال از رئيس جمهور عنوان كرده است.
ماجرا از آن جا شروع شد كه چندي پيش كليپي از نماينده مردم قم در مجلس دستبهدست ميشد كه در آن گفته بود: رفتم سراغ آقاي كشت زر نماينده بهبهان ميگويم آقاي كشت زر مگر شما تعهد ندادي كه امضا از رئيس جمهور را پس نگيري؟ در پاسخ به من ميگويد: آقاي ذوالنور دو سال بود كه ميخواستم فرماندار شهرمان را عوض كنم، هر كاري ميكردم، همكاري نميكردند. استاندار به من زنگ زد كه بايد امضايت را پس بگيري. آقاي كشت زر ميگويد به استاندار گفتم فرماندار را عوض كن، ديدم يكروزه فرماندار را عوض كردند.
در كدام فرهنگ لغت <واقعي
شدن> گران شدن معني شده است؟!
معاون فرودگاهي شركت فرودگاهها گفته: اين شركت بابت ارائه همه خدمات در پرواز داخلي مبلغ ۷هزار تومان و در پرواز خارجي ۳۵هزار تومان دريافت ميكند در حالي كه شهرداري براي پروازهاي داخلي ۵ درصد قيمت بليت را ميگيرد و هيچ خدماتي هم براي مسافر ندارد.
غلامحسين باقريان، درباره تعرفههاي فرودگاهي و هدفگذاري شركت فرودگاهها و ناوبري هوايي ايران براي واقعيسازي نرخ تعرفهها توضيح داد: حدود سه سال است كه تعرفههاي فرودگاهي در بخش مسافري افزايشي نداشته است.
به گفته وي: پس از تحليل و بررسيهاي كارشناسي درخواست واقعي شدن نرخ تعرفهها موضوع را به وزير راه و شهرسازي و دولت ارائه دادهاند و اميدوارند وزير راه و شهرسازي با نظر مساعدي اين موضوع را بررسي كند.
معاون فرودگاهي شركت فرودگاهها و ناوبري هوايي ايران اين راه هم گفته كه: در چند سال گذشته اعلام ميشد كه واقعي شدن تعرفههاي فرودگاهي ميتواند موجب افزايش قيمت بليت و تورم شود در حالي كه اين گونه نيست.
به اعتقاد باقريانتعرفههاي فرودگاهي در بخش مسافري واقعي نيست.
به اين ترتيب در كشور ما واقعي شدن قيمت هر خدمات يا كالايي به معني افزايش آن است و في الواقع معني كلمات هم تغيير كرده وگرنه در كدام فرهنگ لغت <واقعي شدن> گران شدن معني شده است؟!
چرا با تخلف هاي آشكار برخورد نمي شود؟
هر روز در خبرها، تخلف هايي چه در زمينه مواد غذايي و چه در باره انجام جراحي هاي مربوط به زيبايي و تخلف هاي ديگر، عنوان مي شود اما معلوم نيست چرا براي جلوگيري از ادامه اين تخلفات يا برخورد با عاملين آنها اقدامي نمي شود.
هيمن ديروز بود كه يك مسئول حوزه سلامت به سفيدتر شدن آرد انتقاد كرد و به تشريح علت بيماري ها و متعاقبا خطر سرطان زائي نان لواش، تافتون و سنگك پرداخت.
اين مسئول گفته است: آردهاي سفيد مصرفي در نان ها كه در اختيار نانواها قرار مي گيرد بايد بازنگري شود چرا كه اين آرد فاقد سبوس است و نانواها سبوس را به صورت فله اي خريداري و به نان اضافه مي كنند، در حاليكه هر گونه افزودني به غير از افزودني هاي مجاز در پخت نان ممنوع و تخلف است و براي توليد نان سبوس دار استاندارد بايد سبوس آن دركارخانه به آرد اضافه شود و مصرف سبوس به صورتي كه نانواها انجام مي دهند مي تواند مشكلاتي مانند اضافه وزن، ديابت و بيماري هاي قلبي را دامن بزند. مي دانيم كه بيشترين آرد سفيد را توليد كنندگان نان هاي فانتزي مصرف مي كنند.
سوال اين است كه اگر مسئولان بهداشت غذايي به اين نتيجه رسيده اند چرا با ديگر دستگاه ها مثل سازمان استاندارد هماهنگ نمي شوند تا جلوي اين تخلف را در كارخانه هاي آرد بگيرند و آن ها ر ا ملزم كنند كه سبوس فله اي نفروشند؟
يا اينكه يك فوق تخصص جراحي پلاستيك و زيبايي هشدار داده است كه انجام بوتاكس در آرايشگاهها و مراكز نامعتبر موجب كج شدن دهان، ريزش اشك و افتادن پلك و عوارض ديگر مي شود.
به گفته وي در گذشته استفاده از اين جراحي ها براي درمان برخي بيماري ها انجام مي شد اما در حال حاضر اين كار بيشتر جنبه ي زيبايي و چشم و هم چشمي پيدا كرده و بد تر از آن اينكه خود را به برخي آرايشگرها و پرستاران كه مجاز به انجام اين اعمال نيستند، مي سپارند.
در اين مورد و موارد مشابه هم بايد مسئولان پاسخگو باشند كه چرا اين قبيل مراكز غيرمجاز زيبايي را شناسايي نمي كنند و با عاملين آن ها برخورد نمي شود، در حاليكه شناسايي آنها به آساني امكان پذير است. از اين قبيل تخلف ها فراوان است كه مسئولين و كارشناسان فقط به اعلام موضوع اكتفا مي كنند.